Over mij


Welkom bij Schoonheidssalon Noëlle

Al sinds 1986 is Schoonheidssalon Noëlle een begrip in Hoorn. Ik huurde een ruimte bij een parfumeriezaak in Hoorn en ging daar zelfstandig aan de slag. Ik ben daarna nog wel eens van locatie veranderd, maar ondertussen hield ik me vooral bezig met het volgen van cursussen om mijn kennis te verbreden. Zo specialiseerde ik me bijvoorbeeld in IPL.

Welkom bij Schoonheidssalon Noëlle

Al sinds 1986 is Schoonheidssalon Noëlle een begrip in Hoorn. Ik huurde een ruimte bij een parfumeriezaak in Hoorn en ging daar zelfstandig aan de slag. Ik ben daarna nog weleens van locatie veranderd, maar ondertussen hield ik me vooral bezig met het volgen van cursussen om mijn kennis te verbreden. Zo specialiseerde ik me bijvoorbeeld in IPL.

over mij

Het concept

In 2015 betrok ik het pand van Beauty Concept Hoorn. Mijn klantenkring verhuisde mee, evenals een aantal collega’s. Beauty Concept Hoorn breidde zich uit met onder andere een kapsalon en een pedicure. Het mooie aan dit concept is dat we elkaar versterken en zoveel verschillende behandelingen kunnen bieden. In het prachtige monumentale pand uit 1700, midden in het winkelcentrum van Hoorn, vind je alles wat je nodig hebt. Drie schoonheidssalons, een kapsalon en een barbershop, een nagelstudio, een wellnessmassagepraktijk, een medisch pedicure en een huidtherapeut. Wat wil je nog meer?

Kernwaarden

In mijn salon bied ik onder andere definitief ontharen met IPL, elektrisch epileren en hoogwaardige wenkbrauwbehandelingen. Ook cryolipolyse met de Body-Wizard is erg populair. Dit bevriest je vetcellen en is een effectieve behandelmethode om af te vallen. Het belangrijkst vind ik dat je je lekker op je gemak voelt, je kunt ontspannen en dat je al je zorgen en wensen schaamteloos kwijt kunt. Jij en jouw momentje voor jezelf staan voorop. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom neem ik de tijd om goed naar jouw wensen en behoeften te luisteren.

Goed om te weten

Schoonheidssalon Noëlle is aangesloten bij de ANBOS. Ook ben ik in het bezit van een AGB-code. Hierdoor worden diverse behandelingen door de zorgverzekeraar vergoed. Als je wilt weten of je recht hebt op een vergoeding, dan is het goed om dit na te lezen in je zorgpolis.