Lichaam

Lichaam

Bij Schoonheidssalon Noëlle kun je verschillende behandelingen ondergaan ter verbetering van de lichaamscontouren of ter ontspanning.

lichaam

Cryolipolyse

De Body-Wizard is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolysetechniek vermindert het aantal vetcellen in de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Zodra de vetcellen zijn verdwenen, komen ze niet meer terug. Je bent slanker, je kleding past beter, je voelt je beter en je ziet er beter uit.

Tijdens de behandeling wordt er eerst een gelmasker op de huid aangebracht, waarna dit vacuüm wordt gezogen. De cellen worden eerst opgewarmd en vervolgens gericht gekoeld tot vriestemperatuur. Daarna wordt de behandelde plek ingesmeerd met het Cosbeau slimming serum. Door de behandeling wordt het lichaamsvet gedurende twee à drie maanden gecontroleerd afgebroken en afgevoerd.


Ontharen

Nooit meer scheren, epileren of waxen! De MedCos IPL en IPL SHR is een snelle, eenvoudige en zo goed als pijnloze ontharingsmethode voor ieder lichaamsdeel en maakt gebruik van licht. De methode is voornamelijk geschikt voor donker haar. Het pigment in de donkere haren absorbeert het licht en zet dit om in warmte, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid, of mensen met een zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigmentgehalte in de huid.

Bij de IPL SHR-behandeling worden alleen de haren aangepakt die zich in de groeifase bevinden. De meeste haren bevinden zich echter in de rustfase. Pas wanneer deze haren de groeifase ingaan, kunnen ze behandeld worden. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, waarbij 80% tot 90% van de haren wordt verminderd. Ik raad aan om elk jaar 1 of 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te behouden. Dit komt doordat er altijd enkele haren na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen
komen.


Massage

Een massage werkt heerlijk ontspannend, zorgt ervoor dat de spieren loskomen en verzacht pijntjes. Naderhand zul je je rustig en ‘losser’ voelen.


Bekijk ook de gezichtsbehandelingen.