Gezicht

Gezicht

Bij Schoonheidssalon Noëlle kun je verschillende behandelingen ondergaan ter verbetering van de gezichtshuid of ter ontspanning.

gezicht

Peeling

Een peeling kan erg goed werken bij een doffe huid, of bij uiteenlopende huidproblemen zoals:

  • Acne(littekens)
  • Pigmentvlekken
  • Huidveroudering

Een van de peelings die je kunt ondergaan is microdermabrasie. Dit is een intensieve peeling waarbij de huid vacuüm wordt gezogen terwijl kristalletjes worden gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Ook kun je een Neoderma biopeeling ondergaan. De Chinese, biologische kruidenpeeling bevordert celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine.


Plasmabehandeling

Op de huid kunnen oppervlakkige pigmentvlekken voorkomen. Deze vlekken kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals moedervlekken, ouderdomsvlekken door blootstelling aan zonlicht of vlekken die tijdens de zwangerschap zijn ontstaan (melasma).

De plasmabehandeling maakt gebruik van geladen plasma om de pigmentvlekken in de bovenste huidlagen aan te pakken. Hierdoor zal het bovenste laagje van de opperhuid loslaten en zal er een mooie, gave huid tevoorschijn komen. Deze behandeling is een fantastische oplossing als je op zoek bent naar een jonger uitziende huid zonder dat er chirurgische ingrepen nodig zijn. Het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde tekenen van huidveroudering, en het is ook effectief bij het verminderen van pigmentvlekken.

Zelfs na slechts één behandeling zul je al resultaten zien. Na een kuur van een aantal behandelingen zullen de tekenen van huidveroudering verminderd zijn en zal de huid er weer voller uitzien. De plasmabehandeling biedt dus een uitstekende oplossing voor het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van pigmentvlekken.


Elektrisch epileren

Overbeharing is een onaangenaam probleem, vooral voor vrouwen. Een duidelijk voorbeeld van overbeharing bij vrouwen is ‘hirsutisme’, waarbij het haargroei-patroon vergelijkbaar is met dat van mannen. Dit kan veroorzaakt worden door erfelijkheid of hormonale factoren.

Ik maak gebruik van de nieuwste methoden om dit probleem aan te pakken, waaronder de Blendmethode, die erkend wordt door zorgverzekeraars. Voordat ik overga tot behandeling, vindt er altijd een (gratis) informatief gesprek plaats. Daarnaast hanteer ik het tarief dat landelijk is vastgesteld.


Wenkbrauwbehandelingen

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk element van je gezicht. Je wilt graag dat deze er mooi verzorgd uitzien. Met liefde verzorg ik je wenkbrauwen door ze te:

  • Harsen
  • Epileren
  • Verven 

Bekijk ook de lichaamsbehandelingen.