Tijd voor uzelf

De behandelingen van Schoonheidssalon Noëlle in Hoorn

Cryolipolyse - de Body-Wizard cryo-behandeling

Bij een cryo-behandeling breekt vet gecontroleerd af door het sterk af te koelen, waarna het door het lichaam wordt afgevoerd. Het is een effectieve behandelmethode om af te vallen en werkt uitstekend voor de buik, lovehandles, billen, bovenbenen, kin en armen. Schoonheidssalon Noëlle voert deze behandelingen uit met de Body-Wizard. Dit high-tech apparaat is perfect af te stellen voor vetverminderende behandelingen op maat.

Tijdens de behandeling wordt er eerst een gelmasker op de huid aangebracht om deze te beschermen en daarna wordt de kop geplaatst die vervolgens de huid vacuüm zuigt. De cellen worden eerst opgewarmd, waarna ze gericht worden gekoeld tot vriestemperatuur. Na 10 minuten vermindert het koude gevoel. De behandeling duurt ongeveer een uur. Na afloop masseren we het Cosbeau slimming serum in op de behandelde plek. Dit is speciaal voor deze behandeling ontwikkeld en bevat verstevigende en vetafbraakstimulerende stoffen.

Wat gebeurt er daarna?

De koeling breekt de celstructuur van de vetcellen open. Direct na de behandeling zitten deze cellen nog in uw lichaam, dus u zult niet direct verschil zien. Het lichaam begint vanaf dit moment met de afvoer van de cellen. Daar gaan tussen de twee en drie maanden overheen. U kunt daarna nog een vervolgbehandeling doen. Over het algemeen is men na twee tot drie behandelingen tevreden met het resultaat. Tot zover wijst alles erop dat men via deze nieuwe methode definitief afvalt.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Actie!:

Eerste plaatsing cryobehandeling voor € 98,- i.p.v. € 175,-

 

Bekijk onze verdere prijslijst

Gezichtsbehandelingen

In de schoonheidssalon vindt u een grote diversiteit aan gezichtsbehandelingen tegen huidveroudering. De gezichtsbehandelingen die het meest geboekt worden zijn de Plasmabehandeling, Neoderma peeling en de Minilift. De meest ontspannende behandeling is de gezichtsbehandeling inclusief nek-, schouder-, decolleté- en gezichtsmassage. Een weldaad voor uw huid.

 

Microdermabrasie
Een ander voorbeeld van een gezichtsbehandeling is microdermabrasie. Microdermabrasie verbetert uw huid. Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Deze vernieuwing houdt de huid fris en sterk. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces. De huid wordt hierdoor futloos en dof. In dat geval is microdermabrasie de beste behandeling.

 

Een microdermabrasiebehandeling verbetert de structuur en de conditie van uw huid. Door middel van microkristallen verwijderen we het toplaagje van de opperhuid. Dit versnelt de afvoer van dode huidcellen en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Na een microdermabrasiebehandeling merkt u direct dat uw huid strakker, frisser en gezonder aanvoelt.

Bekijk de prijzen

Biopeeling Neoderma

Neoderma is een exclusieve huidverzorgingslijn, speciaal voor specifieke huidproblemen, zoals acne en pigmentatieproblemen. Met ons intensieve behandelprogramma pakken we de huidproblemen diepgaand aan. De behandeling is ontwikkeld door een dermatoloog en wordt uitsluitend uitgevoerd in de speciaal daarvoor opgeleide schoonheidssalons. Zoals Schoonheidssalon Noëlle.

Bekijk de prijzen

Overige behandelingen

 • Make-up voor een bruiloft of feestelijke gelegenheid

 • Gezichtsbehandelingen

 • Lichaamsbehandelingen

 • Acnebehandelingen

 • Biopeeling Neoderma

 • Liftbehandelingen

 • Massages

 • Luxe behandelingen

 • Definitief ontharen

 • Permanente make-up

 • Plasmabehandeling

 • Wenkbrauwbehandelingen

 • Harsen/epileren/verven

MedCos IPL SHR ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen. Geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

De behandeling
De MedCos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel vaneen puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met deze methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan groeien. Aangezien deze behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt.

Meer weten over de MedCos IPL SHR ontharingsbehandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van te voren goed te weten wat de behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-13 62 43 14.

Icoon telefoon

Genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling? Maak een afspraak!

Neem contact op voor een afspraak