Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf

De specialisaties van schoonheidssalon Noëlle

Permanente make-up, elektrisch epileren en de mooiste wenkbrauwen

Kies voor Permanente make-up als u iedere ochtend op wilt staan met een perfecte eyeliner. Die er natuurlijk uitziet en nooit meer uitloopt, ook niet tijdens het zwemmen.

Elektrisch epileren met de Blendmethode is de perfecte manier om ongeweste overbeharing in het gelaat definitief te verwijderen. 

En voor natuurlijke, volle wenkbrauwen laat u zich behandelen met de Hairstroketechniek.

Permanente make-up

Permanent make-up is dé manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Tijdens het sporten, na het zwemmen, als u ’s morgens opstaat of wanneer u door weer en wind loopt: uw permanente make-up blijft zitten en loopt niet meer uit.

Hoe werkt het?
Voor de behandeling stellen we samen de kleur en vorm van de permanente make-up vast. Met een flinterdun naaldje wordt vervolgens een pigmentvloeistof in het bovenste laagje van de opperhuid aangebracht. Deze behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. Ongeveer 5 à 6 weken na de behandeling maken we een 2e afspraak, waarbij eventuele vervaging van het pigment wordt bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. Dat was het. Permanente eyeliners hoeven pas na 3 tot 5 jaar te worden bijgewerkt. De wenkbrauwen iets eerder ongeveer na 2 jaar. 

Permanente eyeliner en contactlenzen
Wij raden u aan een bril mee te nemen, als u die heeft. Voor sommige mensen is het namelijk vervelend direct na het aanbrengen van permanente eyeliner contactlenzen in te doen. 

Elektrisch epileren

Overbeharing is een vervelend probleem, vooral bij vrouwen. Het duidelijkste voorbeeld van overbeharing bij vrouwen is ‘hirsutisme’. Hierbij volgt de overbeharing een mannelijk beharingspatroon. Dit kan te maken hebben met erfelijkheid of hormonen. 

Schoonheidssalon Noëlle werkt hierbij met de nieuwste methodes, waaronder de door ziektekostenverzekeringen erkende Blendmethode. We behandelen uitsluitend na een (gratis) informatiegesprek en hanteren het landelijk vastgestelde tarief.

Prijs: €25,00 per kwartier

De Hairstroketechniek

De Hairstroketechniek geeft een mooie en natuurlijke look aan uw wenkbrauwen. Met kleurpigment worden er extra haartjes in uw huid getekend, tussen de bestaande wenkbrauwharen in. Uw wenkbrauwen zullen er direct voller uitzien, maar wel volkomen natuurlijk.