Specialisaties

Permanente make-up, elektrisch epileren en de mooiste wenkbrauwen door uw specialist in Hoorn

Kies voor Permanente make-up als u iedere ochtend op wilt staan met een perfecte eyeliner, die er natuurlijk uitziet en nooit meer uitloopt, ook niet tijdens het zwemmen.

Elektrisch epileren met de Blendmethode is de perfecte manier om ongewenste overbeharing in het gelaat definitief te verwijderen. 

Voor natuurlijke, volle wenkbrauwen laat u zich behandelen met de Hairstroketechniek.

En bent u uw pigmentvlekken liever kwijt dan rijk? De plasmabehandeling zorgt voor een gave huid.

Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Tijdens het sporten, na het zwemmen, als u ’s morgens opstaat of als u door weer en wind loopt: uw permanente make-up blijft zitten en loopt niet meer uit.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling stellen we samen de kleur en vorm van de permanente make-up vast. Met een flinterdun naaldje wordt vervolgens een pigmentvloeistof in het bovenste laagje van de opperhuid aangebracht. Deze behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. Ongeveer vijf à zes weken na de behandeling maken we een tweede afspraak, waarbij eventuele vervaging van het pigment wordt bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer één uur. Dat was het. Permanente eyeliners hoeven pas na drie tot vijf jaar te worden bijgewerkt. De wenkbrauwen iets eerder, ongeveer na twee jaar. 

Permanente eyeliner en contactlenzen

Wij raden u aan een bril mee te nemen, als u die hebt. Voor sommige mensen is het namelijk vervelend om direct na het aanbrengen van permanente eyeliner contactlenzen in te doen. 

Prijzen vanaf € 165,-

Elektrisch epileren

Overbeharing is een vervelend probleem, vooral bij vrouwen. Het duidelijkste voorbeeld van overbeharing bij vrouwen is ‘hirsutisme’. Hierbij volgt de overbeharing een mannelijk beharingspatroon. Dit kan te maken hebben met erfelijkheid of hormonen. 

Schoonheidssalon Noëlle werkt hierbij met de nieuwste methodes, waaronder de door ziektekostenverzekeringen erkende Blendmethode. We behandelen uitsluitend na een (gratis) informatiegesprek en hanteren het landelijk vastgestelde tarief.

Prijs: € 25,- per kwartier

De Hairstroketechniek

De Hairstroketechniek geeft een mooie en natuurlijke look aan uw wenkbrauwen. Met kleurpigment worden er extra haartjes in uw huid getekend, tussen de bestaande wenkbrauwharen in. Uw wenkbrauwen zullen er direct voller uitzien, maar wel volkomen natuurlijk.

Het verwijderen van pigmentvlekken

Op de huid kunnen oppervlakkige pigmentvlekken voorkomen. Dit zijn meestal moedervlekken, ouderdomsvlekken door blootstelling aan zonlicht, of vlekken ontstaan tijdens een zwangerschap (melasma). Wilt u graag dat deze vlekken verwijderd worden, dan kunt u bij Schoonheidssalon Noëlle terecht voor een plasmabehandeling

Met behulp van geladen plasma worden de pigmentvlekken in de bovenste huidlagen aangeraakt, waarna het bovenste laagje van de opperhuid zal loslaten en de gave huid hieronder tevoorschijn zal komen.

Icoon telefoon

Interesse in een behandeling door Schoonheidssalon Noëlle?

Neem contact op voor een afspraak