Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf
Schoonheidssalon Noëlle; Schoonheidssalon Hoorn;
Tijd voor uzelf

Nieuw in Hoorn: de Body-wizard cryo-behandeling

Sinds dit jaar voert Schoonheidssalon Noëlle, als eerste in Hoorn, cryo-behandelingen uit. Door plaatselijk het lichaamsvet sterk af te koelen, breekt het gecontroleerd af. Het wordt daarna vanzelf door het lichaam afgevoerd. Een bijzonder effectieve behandeling om af te vallen zonder operaties, ingewikkeld dieet of hersteltijd. Deze revolutionaire techniek werkt ook op de lange termijn uitstekend voor de buik, de love handles, de billen, de bovenbenen en de armen.
 

De Body-wizard

Schoonheidssalon Noëlle voert deze non-invasieve cryolipolysebehandelingen uit met de Body-wizard. Dit high-tech apparaat is perfect af te stellen voor vetverminderende behandelingen op maat.

Maak direct een afspraak

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om te beginnen wordt een met gel gevulde vorm geplaatst op de huid boven het te behandelen gebied. Dit kan op maximaal 4 plaatsen. De gelvorm wordt vastgezogen. U zou dat kunnen voelen, maar het doet geen pijn. De cellen worden eerst even opgewarmd, waarna ze gericht worden gekoeld tot vriestemperatuur. Na een minuut of 10 vermindert het koude gevoel. U kunt ondertussen als u wilt iets lezen, of internetten.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Is dat uur voorbij, dan masseren we het Cosbeau slimming serum in op de behandelde plek. Dit is speciaal voor deze behandeling ontwikkeld en bevat verstevigende en vetafbraakstimulerende stoffen.

de cryolipolysebehandeling, nu voor het eerst in Hoorn bij Schoonheidssalon Noëlle.

Wat gebeurt er daarna?

De koeling breekt in wezen de celstructuur van de vetcellen open. Direct na de behandeling, zitten deze cellen nog in uw lichaam, dus u zult niet direct een verschil zien. Het lichaam begint vanaf dit moment met de afvoer van de cellen. Daar gaan tussen de 2 en 4 maanden overheen. U kunt daarna nog een vervolgbehandeling doen. Over het algemeen is men na 2 tot 3 behandeling tevreden met het resultaat. Tot zo ver wijst alles erop dat men via deze nieuwe methode definitief afvalt.

Bent u geïnteresseerd?

Wat kost een cryo-behandeling?

Een behandeling kost € 175,- per plaatsing.

Openingsactie: nu tijdelijk de eerste plaatsing voor slechts € 98,-

Uw overtollig vet natuurlijk verwijderd bij Schoonheidssalon Noëlle.

Geïnduceerde apoptose

De wetenschappelijke term voor het onderliggende principe, is geïnduceerde apoptose, oftewel in gang gezette afbraak van vetcellen. Onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat de methode werkt en veilig is. Het proces is ontdekt door dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, geaffilieerd met het Center for Photomedicine, Massachusets General Hospital in Boston en Harvard Medical School. Zij publiceerden hierover hun eerste onderzoeken in november 2008. De resultaten werden later door Harvard en andere expertisecentra bevestigd.
Meer weten?